Team building

Team building vikendi savršeni su za upoznavanje i uspostavljanje kvalitetnih odnosa unutar tvrtke. Uz dobru kapljicu i bogat animacijski program neće vam biti dosadno. Uživajte u prekrasno čistoj prirodi, svježem zraku i slavonskoj idili… A kada dođe jesen i grožđe bude zrelo, pridružite se berbi tih ukusnih plodova i osjetite čaroliju te postanite i vi dio procesa stvaranja jednih od najkvalitetnijih vina naše domovine.

Za održavanje seminara, kongresa, sastanaka, te raznih tematskih skupova, na raspolaganju vam stoje elegantno uređene prostorije, opremljene suvremenom tehničkom opremom; LCD projektor, platno, tv- monitor, dvd, flipchart set. Sve prostorije su klimatizirane i imaju mogućnost stupnjevitog zamračenja.

STARI SPORTOVI

Stupnički Dvori njeguju slavonsku tradiciju, stoga u ponudi imamo i sportove koje su stari Slavonci igrali od davnina. Danas ove sportove čuvamo od izumiranja. Stari slavonski sportovi potiču zajedništvo i timski duh i upravo zato su idealni za teambuildinge. Još ako se igra u pravom ambijentu, zabava je zagarantirana!

Potezanje užeta

Potezanje užeta je ekipna igra dviju ekipa (mogu biti i mješovite), koje nastoje nasuprotnu ekipu prevući na svoju stranu.

Bacanje potkove

Bacanje potkova je poznata kao stara sportska igra kod nas i u svijetu. Cilj igre je nabaciti potkovu na kolčić ili izbiti potkovu protivnika.

Utrka u vrećama

Igra u kojoj sudionici stavljaju jutenu vreću na noge i tako pokušavaju skakutajući prevaliti zadanu dužinu staze. Sudionici utrke polaze istovremeno i prevaljuju jednaku dužinu staze. Padovi povećavaju ukupno vrijeme prevaljivanja staze.

Viseća kuglana

Kugla se baca sa mjesta koji je udaljen od zadnjeg čunja najmanje 100 cm i predstavljen je linijom koju sudionik ne smije prilikom bacanja nagaziti. Bacanje se izvodi tako što kugla pri svom putu do čunjeva mora opisati luk čija putanja je sa suprotne strane od konstrukcije i da po povratku do takmičara ruši postavljene čunjeve.

Cijena na bazi 30 osoba

50,00 kn osoba

TEAM BUILDING – UPIT