Vjenčanja

Sajam vjenčanja BPŽ u Stupničkim Dvorima

Sala za vjenčanja Stupnički Dvori kapaciteta je 150 osoba. Nudimo kompletnu pomoć u organizaciji i prihvatljive cijene.

Stupnički Dvori vinarija

Dan kada izgovarate svoje sudbonosno DA i obećajete vjernost i ljubav svojoj srodnoj duši pamtit ćete do kraja života i zato je apsolutno opravdano da taj dan bude naprosto – savršen! Spoj tradicionalnog štiha sa najmodernijim detaljima zasigurno je dobitna kombinacija koja će zadovoljiti svaku vašu potrebu – upravo to nudi prekrasan ambijent i visoko stručno osoblje koje će se pobrinuti da od bogatih slavonskih menija i izvrsne kapljice nijedan svat ne ostane gladan ni žedan!

Stupnički Dvori pobrinut će se za poseban, nezaboravan obred vjenčanja o kojem će uzvanici još mjesecima pričati – izrecite svoje DA na proplanku vinograda, ispod plavog neba okruženi ljudima koje volite.

U jednoj od najkvalitetnijih vinogradarskih regija kontinentalne Hrvatske, Stupnički Dvori su svakako glavni nositelj razvoja slavonsko – brodskog vinogorja i zato posjetite i vi već slijedećeg vikenda ovo prekrasno imanje i uživajte u vrhunskoj ponudi.

DODATNE MOGUĆNOSTI

Hrana s potpisom

Veliku pozornost posvećujemo detaljima, od izbora samo najboljih i najsvježih namirnica, pomnog planiranja, najboljeg kuhara i profesionalnog osoblja. Naša ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljiti će svakoj Vašoj ideji kada je hrana u pitanju.

Vjenčanje u vinogradu

Želite li poseban, nezaboravan obred koji će uzvanici prepričavati još mjesecima nakon vašeg vjenčanja? Zašto ne biste izrekli svoje sudbonosno DA na proplanku vinograda, ispod plavog neba?

Zakup hotela / smještaja

S obzirom da imamo dosta upita iz cijele Hrvatske za manje, intimnije svatove, odlučili smo od iznimaka uvesti pravilo. Od sada nudimo mogućnost zakupa cijelog hotela, smještajnog kapaciteta 30 osoba. Probajte si dočarati sliku kako u društvu najbližih zajedno krasite salu za svatove gdje će navečer biti proslava. Potom se svi dobro zabavite, a sutradan se probudite na kasni doručak!