Smještaj

Hotel sa kapacitetom trideset i pet osoba nudi predivan pogled na vinograd i prirodu koja ga okružuje. Sobe i apartmani suvremeni su otmjeni, a ambijent zrači smirenošću i gostoprimstvom.

Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora odmor i utočište od užurbane svakodnevnice možete pronaći u ugodnom ambijentu Hotela Stupnički Dvori. Provedite odmor u duhu Slavonije uz nezaboravni à la carte ili pak bogatu slavonsku gozbu u više slijedova.

Poklonite svoje povjerenje stručnom osoblju koje će se pobrinuti da sve vaše želje budu ispunjene te će za vas pripremiti odličan nedjeljni ručak, otmjenu svadbenu svečanost, obiteljsku obljetnicu, rođendan ili pak opušteni poslovni susret.

Prespavajte u suvremenim sobama koje zrače smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjice. Za ugodnu noć tu su francuski ležajevi ručno izrađeni od slavonske hrastovine, a ručno je izrađen i svaki detalj u sobi koji je jedinstvenog dizajna.

Neodoljivi pogled kroz prozor jednostavno vas izaziva svojom ljepotom; jedan pogled na vinograd, prirodu i sve to zelenilo probudit će u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Klimatizirane sobe, telefon, kupaonica s tuš kabinom i sušilom za kosu, antialergijska posteljina i radni stol učinit će vaš boravak ovdje ugodnim i praktičnim.

SMJEŠTAJNE JEDINICE

Hotel sa kapacitetom trideset i pet osoba nudi predivan pogled na vinograd i prirodu koja ga okružuje. Sobe i apartmani suvremeni su otmjeni, a ambijent zrači smirenošću i gostoprimstvom.

SMJEŠTAJNE JEDINICE

JEDNOKREVETNA SOBA

Jednokrevetna soba opremljena anti-alergijskim madracem, masovnim hrastovim namještajem te zasebnom kupaonicom sa tuš kabinom.

335,00 KUNA/NOĆ

DVOKREVETNA SOBA

Dvokrevetna soba, savršena za par, opremljena anti-alergijskim madracem, masovnim hrastovim namještajem te zasebnom kupaonicom sa tuš kabinom. Sobu krasi predivni pogled na vinograd.

400,00 KUNA/NOĆ

APARTMAN

Apartman opremljena anti-alergijskim madracem, masovnim hrastovim namještajem te zasebnom kupaonicom sa tuš kabinom. Soba ima izlaz na balkon.

500,00 KUNA/NOĆ

OPREMLJENOST SMJEŠTAJNIH JEDINICA