Okus domaće hrane, boja beskrajnog vinograda, miris autohtonog vina, zvuk prirode, finalni dodir profesionalaca garancija je za nezaboravno vjenačenje na obroncima stupničkih brda! Vaše vjenčanje, vaš najvažniji dan u godini treba ostati u prekrasnom sjećanju svim vašim gostima, ali prije svega – samim mladencima!

Svoje vjenčanje  prepustite iskusnom timu Stupničkih Dvora koje će za vas odabrati paletu najukusnijih jelovnika praćenih vrhunskim vinima i najslađim delicijama.

Za Vaše vjenčanje pripremamo originalne, dekorativne i prije svega ukusne cateringe od domaćih proizvoda, a za Vaš svadbeni meni pripremamo tradicionalnu hranu spojenu s modernim načinom kuhanja i kombiniranjem namirnica.

Svečana dvorana restorana Stupnički Dvori odiše tradicionalnim slavonskim šarmom, na kojeg ćete naići i u svih 15 soba hotela u kojem ćete provesti svoju prvu bračnu noć. Ljepota vinograda koji okružuje hotel i restoran navest će i Vas i Vaše goste na šetnju i fotografiranje u prirodi, dok će vina napravljena od grožđa dozrjelog na stupničkom brdu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Ako svoj najvažniji dan u životu ne želite započeti u klasičnoj sali, nego svojim svatovima dati dašak osobnosti, kreativnosti i kvalitete, ispunite si želju i zajedničke stranice započnite pisati u hotelu i restoranu Stupnički Dvori čije osoblje ispunjava sve vaše želje sa samo jedim ciljem – učiniti Vaš najsretniji dan u životu što ljepšim i toplijim!

Za svadbeni ispraćaj, kao svaku ostalu prigodu, pripremamo catering koji oduševljava izgledom i okusom, a naše slastice su nešto što ćete poželjeti svaki dan.

Kontaktirajte nas s povjerenjem!
info@stupnicki-dvori.hr
035 427 775
095 3991 769
097 795 1904